Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado206g95kcal1.2g22.6g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 193g65kcal4g8.3g0.4g4.9g
Parsa 162g25kcal2.1g1.9g0.3g2.4g
Ruokaöljy keskiarvo 18g155kcal0g0g17.5g0g
Hunaja 13g43kcal0.1g10.6g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 26g5.7kcal0.1g0.4g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea79g7.9kcal0.9g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g794kcal16.8g88.8g36.8g16.4g
Valittu annoskoko696g397kcal8.4g44.4g18.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna348g199kcal4.2g22.2g9.2g4.1g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739