Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)117g408kcal14.9g81.3g2.2g3.7g
Atria kevyt jauheliha136g232kcal25.9g0g13.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 389g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)19g69kcal1g14.5g0.7g1g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio6.4g18kcal0.6g1.2g1.2g0g
Mozzarella juustoraaste, valio29g85kcal7.6g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g1622kcal100g194g47.6g9.4g
Valittu annoskoko697g811kcal50g97g23.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna348g406kcal25g48.5g11.9g2.4g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358