Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 3606g3025kcal658.1g0g39.7g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g240g154kcal8.4g0.5g60.1g0g
Rypsiöljy 180g1595kcal0g0g180.3g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)601g1923kcal222.4g0.1g114.2g0g
Korppujauho 240g880kcal25.2g180.1g2.5g12.7g
Maitojauhe rasvaton 180g641kcal58.5g95.4g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1803g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g16436kcal1945.2g552.2g797.2g25.4g
Valittu annoskoko6960g8218kcal972.6g276.1g398.6g12.7g
Annoskoko puolitettuna3480g4109kcal486.3g138.1g199.3g6.4g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171