Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3994g5592kcal679g0g319.5g0g
Vesi1598g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)360g1366kcal46.7g273.2g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu589g742kcal64.8g1.8g53g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g419g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g15627kcal1592g590.2g761g14.2g
Valittu annoskoko6960g7814kcal796g295.1g380.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna3480g3907kcal398g147.6g190.3g3.6g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112