Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2003g589kcal11.2g106.2g4g38.1g
Kidneypapu, suolaliemessä2103g2313kcal164g378.5g10.5g168.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1252g4012kcal335.1g0g299.7g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Paprika vihreä 851g181kcal8g21.3g2.6g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Rypsiöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g15935kcal1060.4g1103.4g777.4g474g
Valittu annoskoko6960g7967kcal530.2g551.7g388.7g237g
Annoskoko puolitettuna3480g3984kcal265.1g275.9g194.4g118.5g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826