Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1131g4589kcal0g1129.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 798g1002kcal87.8g2.1g72g0g
Vehnäjauho puolikarkea 648g2225kcal66.1g453.9g7.8g22.7g
Vehnälese 67g152kcal8.9g10.2g3g24.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g67g242kcal2.3g52.9g2.3g0g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g33g133kcal0g32.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl665g5986kcal0g0g665.1g0g
Porkkanaraaste 200g1995g539kcal12g105.7g4g49.9g
Tomusokeri 1dl=60g499g1995kcal0g498.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 998g2880kcal109.7g29.9g259.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g39814kcal577g4709.6g2027.2g195.4g
Valittu annoskoko6960g19907kcal288.5g2354.8g1013.6g97.7g
Annoskoko puolitettuna3480g9954kcal144.3g1177.4g506.8g48.9g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696