Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1500g271kcal8.4g37.5g6g10.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1500g1800kcal51g54g150g0g
Kantarelli 600g105kcal11g2.4g3g11.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g11469kcal855.4g363.4g684.8g102.2g
Valittu annoskoko6960g5734kcal427.7g181.7g342.4g51.1g
Annoskoko puolitettuna3480g2867kcal213.9g90.9g171.2g25.6g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993