Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1402g3084kcal157g35.1g266.4g1.4g
Porkkanaraaste 200g1001g270kcal6g53.1g2g25g
Rypsiöljy rainbow50g451kcal0g0g50.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g4507g5061kcal100.5g1122.1g18g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g17732kcal527g2420.6g673g136.6g
Valittu annoskoko6960g8866kcal263.5g1210.3g336.5g68.3g
Annoskoko puolitettuna3480g4433kcal131.8g605.2g168.3g34.2g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711