Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g2000g1200kcal200g86g6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2400g7923kcal48g72g840g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Mantelilastu (A la meira)800g4800kcal192g52.8g432g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g32867kcal1320g432.2g2916.8g0g
Valittu annoskoko6960g16434kcal660g216.1g1458.4g0g
Annoskoko puolitettuna3480g8217kcal330g108.1g729.2g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231