Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2671g454kcal10.7g66.8g16g18.7g
Tomaatti 1068g243kcal6g36.9g3.2g15g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g534g326kcal58.8g20.8g1.1g7.5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1335g401kcal13.4g80.1g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1068g1816kcal203g0g106.8g0g
Lihaliemikuutio Kania43g97kcal4.7g5.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g6803kcal599.4g442.4g273.4g90.6g
Valittu annoskoko6960g3402kcal299.7g221.2g136.7g45.3g
Annoskoko puolitettuna3480g1701kcal149.9g110.6g68.4g22.7g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391