Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit892g1160kcal26.8g17.8g116g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2499g8495kcal349.8g0g774.5g0g
Broilerinfilee (Snellman)3569g2963kcal585.4g60.7g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g25235kcal1924g157g1852.4g0g
Valittu annoskoko6960g12617kcal962g78.5g926.2g0g
Annoskoko puolitettuna3480g6309kcal481g39.3g463.1g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231