Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3200g5280kcal640g0g320g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2400g576kcal43.2g72g12g45.6g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Margariini 80% keskiarvo160g1136kcal0.5g0.3g128g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g16840kcal1425.8g247g1161.6g104.8g
Valittu annoskoko6960g8420kcal712.9g123.5g580.8g52.4g
Annoskoko puolitettuna3480g4210kcal356.5g61.8g290.4g26.2g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461