Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 5354g4491kcal977.1g0g58.9g0g
Pekoni rasvainen 750g2818kcal89.9g0g277.3g0g
Sipuli 214g65kcal2.7g10.3g0.4g3.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g54g5.4kcal0.8g0g0.3g45.5g
Kananmuna kuoreton 589g840kcal73.6g1.8g60.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g16438kcal2288.2g24.2g794.6g98.2g
Valittu annoskoko6960g8219kcal1144.1g12.1g397.3g49.1g
Annoskoko puolitettuna3480g4110kcal572.1g6.1g198.7g24.6g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900