Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2700g1036kcal27g186.3g5.4g67.5g
Nauris 540g148kcal5.4g22.7g1.6g10.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos180g1296kcal0.9g0.9g144g0g
Sitruunamehu, laimentamaton180g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton360g576kcal28.8g14.4g46.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g6512kcal140.8g512g398g176.4g
Valittu annoskoko6960g3256kcal70.4g256g199g88.2g
Annoskoko puolitettuna3480g1628kcal35.2g128g99.5g44.1g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566