Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen3040g781kcal27.4g139.8g12.2g60.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1000g2800kcal34g56g270g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 800g1810kcal128g4g144g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio128g346kcal35.8g0g21.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13936g18113kcal1210.4g399.6g1296g121.6g
Valittu annoskoko6968g9057kcal605.2g199.8g648g60.8g
Annoskoko puolitettuna3484g4528kcal302.6g99.9g324g30.4g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422317