Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g21g74kcal1.3g16.1g0.4g0.4g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 250g96kcal2.5g17.3g0.5g6.3g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Basilika, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss19g63kcal4.1g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1394g1007kcal69.4g81.4g41.6g14.2g
Valittu annoskoko697g503kcal34.7g40.7g20.8g7.1g
Annoskoko puolitettuna348g252kcal17.4g20.4g10.4g3.6g
Arvot/100g100g72kcal5g5.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796