Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g16g115kcal0.2g0.2g12.6g0g
Siirappi, tumma16g51kcal0g11.7g0g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Neilikka, annos 4g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai36g124kcal4.3g25.2g0.7g1.1g
Oivariini, 60 (100g)34g186kcal0.3g0.3g20.3g0g
Liivatelehti, gelatiini9g32kcal7.7g0g0g0g
Flora vispi 20%113g248kcal3.4g5.6g22.6g0g
Flora Vanilla 12%113g214kcal5.1g18.1g13.5g0g
Sokeri 38g156kcal0g38.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g135g366kcal10.8g16.3g27.1g0g
Puolukka 135g53kcal0.6g9.2g0.7g3.5g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g3295kcal66.2g296.4g196.2g9.2g
Valittu annoskoko698g1647kcal33.1g148.2g98.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna349g824kcal16.6g74.1g49.1g2.3g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137