Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria300g432kcal48g7.5g22.2g0g
Parsakaali brokkoli 188g66kcal8.7g3.7g0.6g4.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g75g49kcal1.1g2.9g3.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%38g86kcal10.9g0.9g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1857kcal173g30g110.8g9.4g
Valittu annoskoko697g928kcal86.5g15g55.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna349g464kcal43.3g7.5g27.7g2.4g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311