Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 225g80kcal0.4g16g0.2g4.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.2kcal0.1g1.3g0.1g0g
Margariini 60%, keskiarvo 85g450kcal0.3g0.3g50.7g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Sokeri 96g389kcal0g95.7g0g0g
Maapähkinä 39g224kcal10.1g5.2g17g6.2g
Korppujauho 113g413kcal11.8g84.4g1.2g6g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g11g38kcal1.4g6.8g0.3g1.4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g3505kcal73.8g427g158g36.2g
Valittu annoskoko698g1752kcal36.9g213.5g79g18.1g
Annoskoko puolitettuna349g876kcal18.5g106.8g39.5g9.1g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739