Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Herkkusieni 135g22kcal2.8g0.4g0.4g2g
Paprika keltainen 54g16kcal0.5g2.8g0.1g1.1g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g14g9kcal1.1g1.1g0.5g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g14g30kcal0g7.3g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g4.5g15kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee216g223kcal49.9g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g793kcal126.6g35.8g10g17g
Valittu annoskoko698g397kcal63.3g17.9g5g8.5g
Annoskoko puolitettuna349g198kcal31.7g9g2.5g4.3g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369