Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g150g228kcal30g0g12g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g375g131kcal6g25.9g0.4g5.2g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g819kcal75.2g63.2g28.4g13.6g
Valittu annoskoko698g410kcal37.6g31.6g14.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna349g205kcal18.8g15.8g7.1g3.4g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009