Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 74g243kcal7.8g45g1.6g7.3g
Mustikka metsä- 135g59kcal0.7g8.6g0.8g4.5g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g916kcal17g183.6g4.8g23.6g
Valittu annoskoko697g458kcal8.5g91.8g2.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna349g229kcal4.3g45.9g1.2g5.9g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729