Kanttarellimuhennos (maidoton, laktoositon)

200g tuoreita kanttarelleja
200g pakastesipulikuutioita
20g (1rkl) sinistä Keiju-margariinia
2dl kauraruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Paista kanttarellit ja sipulit Keijussa.

Lisää kaurakerma, suolaa ja hiven valkopippuria.

Anna hautua.

Tarjoa esimerkiksi lihamurekkeen seuralaisena.

Huomioi nesteen haihtuminen. 4 hlön annos painaa valmiina noin 250g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g225g54kcal4g6.7g1.1g4.3g
Sipulikuutiot rainbow225g23kcal3.4g3.4g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)23g142kcal0g0g15.8g0g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki225g338kcal2.2g13.5g29.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1112kcal19.2g47.2g92.2g11.8g
Valittu annoskoko698g556kcal9.6g23.6g46.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna349g278kcal4.8g11.8g23.1g3g
Arvot/100g100g80kcal1.4g3.4g6.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81888