Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 250g304kcal53.1g0g10g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika vihreä 106g23kcal1g2.7g0.3g2g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi44g37kcal2.1g7g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%125g75kcal1.5g3.5g6.2g0g
Smetana, Valio, hyla62g244kcal1.2g1.6g26.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1436kcal120.4g40.6g86.6g8.2g
Valittu annoskoko698g718kcal60.2g20.3g43.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna349g359kcal30.1g10.2g21.7g2.1g
Arvot/100g100g103kcal8.6g2.9g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87162