Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala113g270kcal12.4g49.5g2.2g13.5g
Tonnikala vedessä 259g270kcal58.1g0g3.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Polar 5% juusto113g191kcal34.9g0g5.6g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g45g50kcal8.1g0.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1395g1630kcal229g113.6g27g31.8g
Valittu annoskoko698g815kcal114.5g56.8g13.5g15.9g
Annoskoko puolitettuna349g408kcal57.3g28.4g6.8g8g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391