Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2803g3603kcal581.6g0g140.1g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2803g1009kcal50.5g179.4g8.4g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g701g666kcal56.1g98.1g4.9g56.1g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g70g112kcal6.3g21.7g0.2g0.5g
Juustokumina jeera (), annos 6g42g149kcal7.5g18.6g9.4g4.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Ruokasuola jodioitu 70g1.8kcal0.4g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13944g12103kcal1425.6g699.4g399.2g144.6g
Valittu annoskoko6972g6052kcal712.8g349.7g199.6g72.3g
Annoskoko puolitettuna3486g3026kcal356.4g174.9g99.8g36.2g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040