Bataatti-vuohenjuustorisotto

Kuori ja kuutioi bataatit.

Pane ne paistovuokaan, pirskota päälle öljyä, suolaa ja pippuria.

Paista 225 asteessa noin 20 min. Valmista risotto.

Keitä kasvisliemi.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää riisi ja kuullota hetki.

Lisää riisin joukkoon kasvislientä useammassa erässä niin, että edellinen liemi on ehtinyt aina imeytyä riisiin.

Seloita välillä.

Keitä seosta noin 20 min. Lisää joukkoon keittämisen loppuvaiheessa silputtu rosmariini, parmesaaniiraaste, pippuri ja bataattikutiot.

Ripottele vuohenjuusto pinnalle ja tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1866g1510kcal29.3g314.1g0.9g56g
Oliiviöljy 98g866kcal0g0g98g0g
Risottoriisi (Risella), 60g991g3470kcal79.3g743.5g16.9g29.7g
Kasvisliemikuutio 51g156kcal4.9g6.9g12.1g0.8g
Parmesaani (Joku), annos 30g93g358kcal22.4g0g30.8g0g
Mascarpone gourmet (Rainbow), annos 50g140g280kcal4.3g37.8g13g0.8g
Vuohenjuusto kuutioina suolavedessä pirkka (Pirkka), annos 50g467g1260kcal65.3g4.7g107.3g0g
Vesi3266g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13944g15801kcal411g2214g558g174.6g
Valittu annoskoko6972g7901kcal205.5g1107g279g87.3g
Annoskoko puolitettuna3486g3950kcal102.8g553.5g139.5g43.7g
Arvot/100g100g113kcal2.9g15.9g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425251