Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1069g289kcal13.9g51.3g2.1g18.2g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3742g4682kcal785.8g0g168.4g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml241g313kcal16.1g48.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g160g1443kcal0g0g160.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1764g970kcal54.7g112.9g35.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g15394kcal1741g424.6g732.4g36.4g
Valittu annoskoko6976g7697kcal870.5g212.3g366.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna3488g3848kcal435.3g106.2g183.1g9.1g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414