Varhaiskaali kermaviilikastikkeella Tampula

Kerä varhaiskaalia, viipaloidaan ohueksi.

Kastike:
Purkilliseen kermaviiliä sekoitetaan kaksi keitettyä kananmunaa, I rkl dijon-sinappia, puoli punttia silputtua tilli.

Loraus sitruunan mehua, suolaa, mustapippuria.

Sekoita kastike kaalin joukkoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Dijonsinappi, Maille, Original120g84kcal4.8g9.6g3.6g3.6g
Kermaviilikastike 1595g2401kcal38.9g158g176.8g0g
Tilli, tuore 399g119kcal14.7g3.6g3.2g8.4g
Kaali, valkokaali3986g841kcal47.8g135.5g8g83.7g
Kananmuna, keitetty 877g1251kcal109.6g2.6g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g9392kcal431.6g618.6g563g191.4g
Valittu annoskoko6976g4696kcal215.8g309.3g281.5g95.7g
Annoskoko puolitettuna3488g2348kcal107.9g154.7g140.8g47.9g
Arvot/100g100g67kcal3.1g4.4g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357233