Raparperikiisseli

Mitat litroina

Kiisseli:
Raparperi 5dl
Vesi 1l
Sokeri 1dl

Suurus:
Vesi 1dl
Perunajauhot 6rkl

Valmistus:
Laita raparperinpalat, vesi ja sokeri kattilaan ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen.

Nosta kattila takaisin liedelle.

Kaada suurus ohuena nauhana koko ajan hyvin sekoittaen keitettyjen raparperinpalojen joukkoon.

Kun kiisseli pulpahtaa pari kertaa, se on valmista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Einekseines
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 1999g673kcal13.8g109.9g2g28g
Vesi3998g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 340g1379kcal0g339.5g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Perunajauho 1dl=70g240g804kcal0.2g196.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g5712kcal28g1292.2g4g56g
Valittu annoskoko6976g2856kcal14g646.1g2g28g
Annoskoko puolitettuna3488g1428kcal7g323.1g1g14g
Arvot/100g100g41kcal0.2g9.3g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361996