Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g3207g5292kcal641.5g0g320.7g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2406g577kcal43.3g72.2g12g45.7g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Margariini 80% keskiarvo160g1139kcal0.5g0.3g128.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)802g1323kcal24.1g32.1g120.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g16878kcal1429.2g247.6g1164.2g105g
Valittu annoskoko6976g8439kcal714.6g123.8g582.1g52.5g
Annoskoko puolitettuna3488g4220kcal357.3g61.9g291.1g26.3g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461