Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3850g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g641g192kcal6.4g34g1.9g15.4g
Herne 641g442kcal32.4g60g2.6g19.9g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1281g961kcal52.5g160.1g10.2g0g
Sipuli 384g116kcal4.8g18.4g0.8g6.5g
Persilja 179g49kcal2.5g2g0.4g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13952g3520kcal197.2g549g31.8g112.2g
Valittu annoskoko6976g1760kcal98.6g274.5g15.9g56.1g
Annoskoko puolitettuna3488g880kcal49.3g137.3g8g28.1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436