Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g134g87kcal2.1g20g0.1g0g
Keittojuurekset, apetit67g17kcal0.6g3.2g0.2g1.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g60g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Vihreä papu, pitkä33g9kcal0.6g1.4g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha134g222kcal25.4g0g13.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi2g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g724kcal59.6g55.6g29.6g8.2g
Valittu annoskoko698g362kcal29.8g27.8g14.8g4.1g
Annoskoko puolitettuna349g181kcal14.9g13.9g7.4g2.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856