Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit29g7.6kcal0.3g1.4g0.1g0.7g
Sipuli 18g5.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ahven 108g91kcal18.4g0g1.8g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g73g88kcal2.5g2.6g7.3g0g
Kalaliemikuutio 3.2g10kcal0.3g1.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1396g613kcal48.6g57.4g19.6g5.2g
Valittu annoskoko698g307kcal24.3g28.7g9.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna349g153kcal12.2g14.4g4.9g1.3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307622