Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.3g7.5g0.3g1.3g
Nauris 50g14kcal0.5g2.1g0.2g1g
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.4g0.3g1.5g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1397g515kcal18.8g65.8g16.2g22.4g
Valittu annoskoko699g258kcal9.4g32.9g8.1g11.2g
Annoskoko puolitettuna349g129kcal4.7g16.5g4.1g5.6g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=58753