Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2168g1642kcal40.5g334.3g4.3g21.7g
Tomaatti 717g163kcal4g24.7g2.2g10g
Punasipuli, kuorittu, 100g334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g277g443kcal22.1g11.1g36g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1101g605kcal34.1g70.4g22g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa1434g1864kcal258.1g18.6g78.9g0g
Oliiviöljy 83g737kcal0g0g83.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 33g0.9kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13960g11092kcal726.6g950.2g455g74.8g
Valittu annoskoko6980g5546kcal363.3g475.1g227.5g37.4g
Annoskoko puolitettuna3490g2773kcal181.7g237.6g113.8g18.7g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634