Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1335g868kcal21.4g200.2g1.3g0g
Keittojuurekset, apetit667g174kcal6g32g2g15.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g601g168kcal6.6g28.8g2.4g18g
Vihreä papu, pitkä334g90kcal6.3g13.7g0.7g8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1335g2215kcal253.6g0g133.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g56kcal1.8g1.4g4.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g52kcal2g2g4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2669g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13960g7246kcal595.4g556.2g297g83.2g
Valittu annoskoko6980g3623kcal297.7g278.1g148.5g41.6g
Annoskoko puolitettuna3490g1812kcal148.9g139.1g74.3g20.8g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207856