Gulassipata

1. Leikkaa naudan sisäpaisti noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.

Leikkaa kuoritut, halkaistut sipulit lohkoiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.

Viipaloi kuoritut porkkanat ja paloittele paprikat.

2. Ruskista lihaviipaleet pannussa 3-4 erässä tilkassa öljyä ja siirrä toiseen astiaan.

3. Kiehauta sipulit, chili ja paprikajauhe pannussa tai padassa tilkassa öljyä.

Lisää pataan sipulien kanssa ruskistetut paistiviipaleet ja porkkanat.

Kaada joukkoon vesi ja mausta gulassi.

Kypsennä kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti.

4. Lisää pataan paprikat ja tomaattipyree.

Kypsennä vielä noin 1/2 tuntia.

Hienonna padan pinnalle runsaasti persiljaa.

Tarjoa keitetyn riisin tai pastan sekä ruokajogurtin ja vaalean leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti2704g2974kcal594.8g2.7g81.1g0g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Chili paprika punainen60g24kcal1.2g5.4g0g0g
Porkkana 901g295kcal5.6g50.1g1.8g23g
Paprika, punainen601g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl90g793kcal0g0g90.1g0g
Paprikajauhe 17g53kcal2.4g3g2.1g6.2g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Timjami 3g8.5kcal0.3g0.8g0.2g1.1g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Tomaattisose tomaattipyree 135g103kcal6.1g17.4g0.3g1.4g
Persilja 300g82kcal4.1g3.3g0.6g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g9451kcal1262.6g295.2g360.4g159.2g
Valittu annoskoko6984g4725kcal631.3g147.6g180.2g79.6g
Annoskoko puolitettuna3492g2363kcal315.7g73.8g90.1g39.8g
Arvot/100g100g68kcal9g2.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132840