Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha960g1593kcal182.4g0g96g0g
Keittojuurekset, apetit480g125kcal4.3g23g1.4g11g
Peruna, keskikokoinen 60g960g576kcal14.4g124.8g1g8.6g
Lihaliemikuutio Maggi13g37kcal1.2g0.9g3g0g
Kasvisliemikuutio 13g40kcal1.3g1.8g3.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g300g840kcal57g0.1g66g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g36g27kcal2.7g3.4g0.2g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Vesi3599g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g118kcal13.4g0g7.1g0g
Keittojuurekset, apetit35g9kcal0.3g1.7g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g71g43kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g22g62kcal4.2g0g4.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.6g2kcal0.2g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g7030kcal569g344.4g367.2g47.2g
Valittu annoskoko6984g3515kcal284.5g172.2g183.6g23.6g
Annoskoko puolitettuna3492g1758kcal142.3g86.1g91.8g11.8g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183250