Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5000g7186kcal800g0g445g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1000g1100kcal23g31g100g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Aurajuusto600g2040kcal120g0g174g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl128g181kcal6g11.8g12.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g21210kcal1918.4g100.2g1466.4g10g
Valittu annoskoko6984g10605kcal959.2g50.1g733.2g5g
Annoskoko puolitettuna3492g5303kcal479.6g25.1g366.6g2.5g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022