Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2249g382kcal9g56.2g13.5g15.7g
Purjosipuli 1192g273kcal21.6g28.6g2.4g25g
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g22.9g0.9g9g
Tomaatti 1125g256kcal6.3g38.8g3.4g15.7g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g99g213kcal13.7g21.3g8.2g0g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 182g1611kcal0g0g182.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g5924kcal118.4g368g422.6g142.2g
Valittu annoskoko6984g2962kcal59.2g184g211.3g71.1g
Annoskoko puolitettuna3492g1481kcal29.6g92g105.7g35.6g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665