Gulassikastike porsaasta

Ruskista voi kattilassa.

Ruskista lihasuikaleet.

Mausta.

Lisää paprikat, totaattipyre ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen n.40min.

Lisää vettä tarvittaessa.

Sekoita vesi ja vehnäjauhot keskenään ja lisää kastikkeeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna kiehua vielä 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Suvitus3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka150g1080kcal1.5g1.5g120g0g
Rypsiporsas lihasuikale (maustamaton) (Hk), annos 400g2400g3600kcal456g0g211.2g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 24g77kcal3.6g4.4g3.1g9g
Tomaattipyree, Pirkka420g344kcal14.3g79.8g4.2g4.2g
Suippopaprika, makea, Pirkka180g45kcal1.6g8.3g0.7g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai195g683kcal23.4g138.5g4.1g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g11658kcal1000.8g465g686.6g45g
Valittu annoskoko6984g5829kcal500.4g232.5g343.3g22.5g
Annoskoko puolitettuna3492g2915kcal250.2g116.3g171.7g11.3g
Arvot/100g100g84kcal7.2g3.3g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357026