Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1000g7254kcal11.9g4g813g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g1440g4896kcal36g1195.2g7.2g28.8g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g40g4kcal0.6g0g0g34g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g256kcal0g63.4g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 80g21kcal2.6g2.5g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g1600g4960kcal94.4g240g400g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13968g49870kcal629.4g5795.8g2711g126.4g
Valittu annoskoko6984g24935kcal314.7g2897.9g1355.5g63.2g
Annoskoko puolitettuna3492g12468kcal157.4g1449g677.8g31.6g
Arvot/100g100g357kcal4.5g41.5g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047