Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g38g124kcal4.9g23.6g1g3.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)195g68kcal2g13.5g1g2.7g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g113g124kcal28.1g0g1.1g0g
Suolakurkku (Rainbow)50g15kcal0.4g3g0.1g0g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana, tuore38g11kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g125g125kcal3.3g6g9.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.8kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1398g1010kcal81.8g108.6g28g17.2g
Valittu annoskoko699g505kcal40.9g54.3g14g8.6g
Annoskoko puolitettuna350g253kcal20.5g27.2g7g4.3g
Arvot/100g100g72kcal5.9g7.8g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435026