Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 315g147kcal1.6g26.5g0.6g6g
Raparperi 225g76kcal1.6g12.4g0.2g3.1g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.3g14kcal0g3.5g0g0.1g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.5g2.6g3.6g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.5g0.4g1g
Sokeri 16g66kcal0g16.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g7kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)34g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1399g1885kcal23.2g278.2g62g28.8g
Valittu annoskoko700g942kcal11.6g139.1g31g14.4g
Annoskoko puolitettuna350g471kcal5.8g69.6g15.5g7.2g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191