Broileri-feta-pesto-pasta

Laita broilerisuikaleet marinoitumaan soijaan ja sitruunamehuun vähintään tunniksi.

Voit rouhia päälle vielä noin 1tl musta- tai viispippuria.

Kunnioita itseäsi, kehoasi ja makunystyröitäsi: ÄLÄ KÄYTÄ VALMISMARINADIPASKAA!

Ota broilerisuikaleet huoneenlämpöön noin ½h ennen paistamista.

Laita ruokaöljy pannulle ja paista broilerit kypsiksi keskilämmöllä.

Keitä pasta kypsäksi runsaassa vedessä, lisää keitinveteen 1tl suolaa (mieluiten merisuolaa).

Sekoita peston joukkoon puolikkaan limen/sitruunan mehu tai käytä Pirkan valmista sitruunapestoa.

Kaada neste pois fetasta.

Kaada keitinvesi pois pastasta, valuta ja laita pasta takaisin kattilaan.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Nauti.

Soveltuu myös kylmäksi eväsruoaksi.

Määriä voi vapaasti tuunata oman makunsa mukaan ja esim fetan vaihtaa halutessaan rasvaisemmaksi, pastan täysjyväksi jne.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)253g273kcal58.2g0g4.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g225g809kcal27g164.1g3.4g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)112g208kcal24.7g2.2g11.2g0g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g56g236kcal1.1g1.6g25.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g17g4.2kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1399g3229kcal224.2g342.6g104.8g0.2g
Valittu annoskoko700g1614kcal112.1g171.3g52.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna350g807kcal56.1g85.7g26.2g0.1g
Arvot/100g100g231kcal16g24.5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324560