Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Margariini, 60%, Rainbow0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 3.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Fariinisokeri0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g23kcal0.6g4g0.6g0g
Valittu annoskoko7g12kcal0.3g2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.2g1g0.2g0g
Arvot/100g100g170kcal4.3g29g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006