Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK3g4.8kcal0.6g0g2.7g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 1.2g3.6kcal0.1g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.3kcal0.1g0.1g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal1.6g0.2g7.8g0g
Valittu annoskoko7g17kcal0.8g0.1g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g0.1g2g0g
Arvot/100g100g243kcal11.4g1.4g55.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217632