Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.5g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper1.3g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g27kcal1.6g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko7g14kcal0.8g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g194kcal11.4g10g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567