Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1.4g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Maitorahka (Pirkka)1.7g1.1kcal0.2g0.1g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g2.8g9kcal0.1g0.1g1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Liivate 0.1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g34kcal1g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko7g17kcal0.5g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g248kcal7.2g11.6g18.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091